Ringbindskarrussel

Ringbindskarruseller findes i forskellige dimensioner og varianter blandt vores mange arkiveringsløsninger til fordelagtige priser. Ringbindskarrusellen får komprimeret opbevaringen af ringbindende, samtidigt med at den er stabil og let at bruge. En ringbindskarrusel er en god opbevaringsmulighed, evt. som alternativ til et hængemappeskab eller et mappestativ. Find den rigtige størrelse ringbindskarrusel til dine behov på SSG.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af indretning til kontoret.

Læs mere …

Ringbindskarrusel

Overblik på arbejdspladsen
SSG ringbindskarrusel gør det nemt at bevare overblikket på arbejdspladsen. Sortér dine mapper og ringbind og placér dem på SSG ringbindskarrusel, så du altid har de vigtige papirer ved hånden. I vores omfattende online sortiment finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle opbevaringsløsninger, specielt udviklet til den moderne arbejdsplads, hvor både effektivitet og æstetik vægtes højt. Glæd dig til mere overblik - besøg webshoppen her på siden og udvælg din favorit ringbindskarrusel.

Praktisk opbevaring
Er du træt af papirrod og forsvundne dokumenter? Ligger der uoverskuelige stabler på skrivebordet, og er boghylden et kaos af ringbind, som det er svært at nå, fordi de står for højt oppe? Så kan SSG ringbindskarrusel være løsningen. En ringbindskarrusel er, som navnet antyder, et bevægeligt opbevaringsmøbel til mapper og ringbind. Mapperne placeres i en cirkel med ryggene udad, hvilket gør det nemt at se dem alle. Det er en både funktionel og meget elegant løsning, som passer til kontorer i alle størrelser.

Styr på papirerne
Orden og system øger effektiviteten på arbejdspladsen. SSG ringbindskarrusel giver rig mulighed for at sætte papirerne i system, så indretningen passer til netop jeres behov og ønsker. Organisér mapperne efter emne, dato, alfabetisk eller noget helt fjerde. Med SSG ringbindskarrusel er det kun fantasien, der sætter grænser, når papirer, dokumenter, fakturer og kontrakter skal sættes i system. Det kan ligefrem bliver sjovt at rydde op på kontoret og skabe mere overblik og højere effektivitet, en indsats som uden tvivl vil afspejle sig i såvel arbejdsglæde som produktivitet.

Inspiration
Få maksimal glæde af din nye ringbindskarrusel ved at overveje mappernes udseende. En både praktisk og let aflæselig måde at sortere mapperne på, er ved at anvende forskellige farver til forskellige emner. Brug røde ringbind til fakturaer og blå ringbind til budgetter. Skab et individuelt system med så mange farver, I har brug for, og få det hele til at gå op i en højere enhed med SSG ringbindskarrusel. For yderligere systematisering kan I på hver enkelt mapperyg notere underkategorier, eksempelvis årstal. Sæt mapperne i rækkefølge, emneopdelt, og med en enkelt snurretur opnås overblik over et helt år eller en hel kategori.

Sortiment
SSG ringbindskarrusel fås i mange forskellige størrelser og udformninger. Dermed er der noget for enhver, uanset behov og tilgængelig plads. Se for eksempel vores kapacitetstunge ringbindskarrusel med hele fem hylder eller den diskrete og pladsbesparende model til placering på bordet. Vælg mellem flere forskellige designs, med eller uden hjul, og i varierende højder. Fælles for modellerne er den høje kvalitet og de robuste, rengøringsvenlige materialer, som sikrer jer en langtidsholdbar løsning.

Læs mindre

SSG bruger cookies. For mere information klik her.