Barborde

Barborde til reception eller kantine fra SSG. Barborde der passer fint med alle former for barstole. Barborde fra SSG med forskellige understel, bordplader samt med eller uden fodstøtte.
SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Læs mere …

Barbord

Flot barbord til kontoret
Trænger arbejdspladsen til nyt liv? Bryd de lige linjer og firkantede formater med et smart, rundt barbord fra SSG. I vores sortiment finder du en perlerække af smukke, moderne borde af solid kvalitet, som kan løfte indretningen til helt nye højder og skabe både funktionelle og elegante åndehuller i virksomheden. Læs mere om dine muligheder for at købe et stilfuldt barbord online her på siden eller bestil direkte fra webshoppen allerede i dag.

Inspiration til indretning
Et barbord er en både chik og fleksibel indretningsløsning, som rummer mange spændende muligheder. Stil dit barbord i receptionen, møderummet, kantinen eller personalerummet og oplev, hvordan rummet får et helt nyt udtryk med mere personlighed. Med et rundt barbord kan du udnytte selv små hjørner og ubenyttede kvadratmeter på effektiv vis. Stil et enkelt barbord et udvalgt sted eller placér flere borde i kombination for en spændende totalløsning. Indret lokalet med en enkel række barborde langs den ene væg eller spred bordene ud over hele arealet for et moderne og let look i kantinen, caféen eller spiselokalet.

Sortiment
Træd ind i en verden af smukke, stilrene møbler af højeste kvalitet. Hos SSG finder du udelukkende førsteklasses møbler, som er nøje udvalgt til den moderne arbejdsplads. Alle møbler er fra førende producenter og har gennemgået en streng kvalitetskontrol, så de lever op til vores ambition om at levere topprofessionelle indretningsløsninger. Når du køber et barbord hos os, er du således garanteret et produkt, som er både stabilt, holdbart, let at rengøre og flot at se på. Forkæl dig selv og medarbejderne med et kvalitetsmøbel og køb et nyt, smart barbord til kontoret.

Det perfekte barbord
Hvilket barbord du skal vælge, afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest bør du vælge et bord, som harmonerer med det eksisterende interiør i både farve, stil og materialer. Dernæst bør du overveje behovet til bordpladestørrelse. ønsker du et barbord med plads til tallerkener og bestik, eller skal det være en mere minimalistisk model, hvor man kan mødes over en kop kaffe? Måske er det bedre med ét stort barbord fremfor to små? Måske kan et barbord i en klar, glad farve være med til at bryde et ellers ensfarvet og kedeligt rum? Lad dig inspirere i vores spændende produktkatalog og find det perfekte barbord til netop jeres virksomhed.

Barbord med fodstøtte
Blandt vores populære møbler finder du det smarte og komfortable barbord med fodstøtte. Bordet giver mulighed for, at man kan støtte fødderne, mens man sidder og dermed opnå en mere behagelig siddestilling. Fodstøtten er yderst diskret og har derfor ingen betydning for bordets æstetik. Et barbord med fodstøtte er at foretrække i sammenhænge, hvor det er forventeligt, at folk vil sidde ned i længere tid.
Barbord online Har du spørgsmål til SSGs produkter, eller er du i tvivl om, hvordan du bestiller dit barbord online? Benyt vores live chat eller telefoniske kundeservice for personlig rådgivning og uddybende information om, hvad vi kan tilbyde. Vi håber, at du finder det helt rigtige barbord til kontoret i vores sortiment og ser frem til at betjene dig.

Læs mindre
Sorter efter
Barbord Ø650 mm Bøg
Kun 870,- DKK Ekskl. moms 1.087,50  Inkl. Moms
Varenummer: K104013
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
Barbord Ø650 mm Hvid
Kun 870,- DKK Ekskl. moms 1.087,50  Inkl. Moms
Varenummer: K104016
Forventet afsendelse:05.12.2017
 • Barbord Ø650 mm Valnød
  Kun 957,- DKK Ekskl. moms 1.196,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K104019
  Forventet afsendelse:05.12.2017
 • Barbord Ø700 mm Hvid HPL
  Kun 1.116,- DKK Ekskl. moms 1.395,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K104022
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Barbord Ø700 mm Wenge med Alu-kant
  Kun 1.153,- DKK Ekskl. moms 1.441,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K104029
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Barbord Ø700 mm Hvid med Alu-kant
  Kun 1.216,- DKK Ekskl. moms 1.520,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K104027
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Barbord Sky Hvid/Krum Ø60 cm
  Kun 1.370,- DKK Ekskl. moms 1.712,50  Inkl. Moms
  Varenummer: K103932
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
  Barbord Florida Bøg 1050mm
  Kun 1.648,- DKK Ekskl. moms 2.060,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K102429
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Barbord Florida Valnød 1050mm
  Kun 1.735,- DKK Ekskl. moms 2.168,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K102430
  Forventet afsendelse:05.12.2017
 • SSG bruger cookies. For mere information klik her.