Skrivebord

Skriveborde fra SSG til indretning af dit kontor. SSG har et stort udvalg af skriveborde med hæve-sænke funktion til konkurrencedygtige priser. Med skriveborde fra SSG kan du let og hurtigt indrette dit kontor. Du finder skriveborde med flere typer bordplader samt variationsmuligheder hos SSG.

SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Læs mere …

Kontorbord / Skrivebord

Professionelt bord til kontoret - Attraktive priser
Leder du efter et nyt skrivebord til kontoret? SSG tilbyder stærke, konkurrencedygtige priser på kvalitetsmøbler og innovative indretningsløsninger, specielt designet til erhvervslivet. I vores omfattende sortiment kan du vælge mellem mange forskellige modeller, størrelser, farver og materialer, så du får nøjagtigt det skrivebord, du ønsker.

Bedre arbejdsstilling
Et godt skrivebord på kontoret kan gøre en verden til forskel, både når det gælder produktivitet, komfort, sundhed og signalværdi. Med et kvalitetsrigtigt skrivebord kan medarbejderne yde deres bedste, holde orden, bevare overblikket, opnå en bedre arbejdsstilling og sende et professionelt signal til både kunder, samarbejdspartner og andre besøgende på virksomheden.

Muligheder
Et skrivebord er ikke bare et skrivebord. Der findes et væld af muligheder, både når det gælder design, materialer, funktionalitet og anvendelsesmuligheder. Eksempelvis kan du vælge et skrivebord med plads til flere medarbejdere, et skrivebord til kontoret med hjul under, eller et skrivebord med særlig plads og beskyttelse til computeren. I vores produktkatalog finder du også det populære hæve-sænkebord, som er et skrivebord, hvor ergonomien er i højsædet. Denne løsning er særligt fordelagtig, såfremt der arbejdes mange timer i træk, eller hvis flere medarbejdere deles om det samme skrivebord.

Design
Sæt dit personlige præg på kontoret med et elegant kontorbord eller skrivebord i den helt rigtige farve og de helt rigtige materialer. Hos SSG lægger vi vægt på, at funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed. Derfor fører vi udelukkende borde fra anerkendte producenter, hvor der er kælet for detaljerne og prioriteret førsteklasses materialer. Lad dig inspirere i vores webshop, hvor du blandt andet kan vælge et skrivebord af bøg, eg eller valnød, i en klassisk hvidlakering eller i en flot, naturlig oliebehandlet træfarve. Også med hensyn til størrelse, design, bentype og detaljer er der rig mulighed for at vælge et skrivebord, som harmonerer med det eksisterende interiør og på elegant vis kan integreres i kontorindretningen.

Sortiment
Køb dit nye skrivebord til kontoret hos SSG og vælg fra et stort udvalg af borde med fast eller justbar arbejdshøjde, med fire eller flere ben, elektrisk hæve-sænkefunktion, plads til flere medarbejdere eller med et praktisk hul til kabler og ledninger. Vi har kort sagt borde i alle afskygninger, og vi har helt sikkert også det rette skrivebord til dig. Kig aktuelle produkter igennem i vores webshop allerede i dag og glæd dig til at modtage dit nye skrivebord til kontoret.

Skrivebord online
SSG har gjort det både nemt og billigt at købe et nyt skrivebord eller bord til kontoret. Med ganske få klik kan du bestille og betale online, hvorefter vi sender direkte til døren, hurtigt, sikkert og fuldstændig gebyrfrit. Er du i tvivl om, hvilket skrivebord, du skal vælge, eller har du generelle spørgsmål til vores produkter eller services, står vores medarbejdere til rådighed med uddybende information og personlig rådgivning. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde og kom et skridt nærmere det helt rigtige skrivebord til kontoret.

Læs mindre

Model

Sorter efter
  • SSG bruger cookies. For mere information klik her.