Vægreol kontor

Vægreoler til kontoret i stål fra SSG hjælper med at gøre arbejdspladsen bedre når det roder på kontoret og du ikke finde de vigtige dokumenter. Hvis det er på tide at indkøbe reoler, kan du se sortimentet af kontorreoler fra SSG.

Du skal vælge vægskinner eller stolper til gulv, hylder samt beslag til hylder - konsoller/beslag finder du under hver hylde (relaterede produkter).

Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp til sammensætning - både på tlf eller chat!

Hos SSG har vi kontorreoler til alle typer virksomheder og til alle behov. Du får derfor funktionelle kontorreoler i høj kvalitet, stilrent design og til stærke priser. Udover kontorreoler har vi alt til opbevaring på kontoret - arkivreoler, postsorteringsreoler og tidsskriftsreoler.

 

Læs mere …

Vægreol til kontoret i stål

Udnyt pladsen optimalt
Opnå fuldt overblik i virksomheden med de smarte og funktionelle reoler til kontor fra SSG. Reoler væg på arkiv eller kontor gør det nemt at skabe orden på arbejdspladsen. Du kan kombinere dem efter behov og således opnå den helt rigtige indretningsløsning, hvor kvadratmeterne udnyttes optimalt. Hos SSG finder du et stort udvalg af praktiske Reoler til kontor specielt designet til brug i erhvervslivet. Vælg mellem mange forskellige størrelser, modeller, materialer og farver og glæd dig til et mere funktionelt arbejdsmiljø.

Orden og fleksibilitet
Slip for rod og dyrebart tidsspilde, fordi medarbejderne ikke kan finde de papirer, de skal bruge. Ved at indrette virksomheden med Reoler til kontor, kan I sortere og organisere samtlige dokumenter, mapper, ringbind, tegninger og regnskaber efter jeres eget system og således gøre det nemt for alle at finde det, de har brug for. Med de fleksible og brugervenlige Reoler til kontor fra SSG kan I eksempelvis sortere jeres dokumenter alfabetisk, efter dato eller efter emne. Det er jer, der bestemmer. Lad os sætte rammerne, og sæt derefter jeres helt personlige præg på indholdet.

Anvendelse
Reoler til kontor kan anvendes hvor som helst på arbejdspladsen, hvor der er behov for mere orden og struktur. Brug dem i arkivrummet, kontorlandskabet, depotrummet eller på værkstedet. Takket være vores store udvalg er det nemt at opnå en indretningsløsning, som matcher jeres ønsker og behov. Til særligt store dokumentsamlinger, eller til lokaler med begrænset plads, kan vi anbefale vores højeste Reoler til kontor, der går helt fra gulv til loft. Med disse Reoler til kontor kan pladsen udnyttes optimalt, og der kan skabes enorm opbevaringsplads, uden at rummet virker overfyldt.

Funktionalitet og æstetik
Køb dine Reoler til kontor hos SSG og få adgang til et omfattende sortiment af robuste og gennemtænkte møbler, som passer til enhver arbejdsplads. Vi sætter en ære i at levere topprofessionelle løsninger, som passer til den moderne virksomhed, og hvor funktionalitet, æstetik og holdbarhed går hånd i hånd. Besøg vores webshop her på siden og lad dig inspirere af de mange muligheder. Vi håber, du finder nøjagtige de Reoler til kontor, du leder efter og ser frem til at betjene dig.

Reoler til kontor online
Spar tid og penge og vælg dine Reoler til kontor i ro og mag direkte fra din egen computer. Hos SSG har vi gjort det nemt og tidsbesparende at indrette arbejdspladsen. Alle vores møbler kan købes online og sendes hurtigt og fragtfrit direkte til din arbejdsplads. Dermed behøver du hverken at spekulere på fragt, ventetid eller udsolgte varer.


Totalleverandør - totalløsninger
SSG er totalleverandør af indretningsløsninger til erhvervslivet. Når du køber møbler hos os, har du således rig mulighed for at kombinere forskellige modeller efter behov. Vi har håndplukket kvalitetsprodukter, hvis stilrene design gør det nemt at sammensætte dem på kryds og tværs. Sæt flere ens Reoler til kontor ved siden af hinanden eller kombiner forskellige modeller, størrelser og farver for en individuel løsning. Reoler til kontor fra SSG - praktisk indretning til din arbejdsplads.

Læs mindre
Sorter efter
  • SSG bruger cookies. For mere information klik her.