Receptionsdisk - Skranke

Receptionsdisk - skranke fra SSG findes i flere forskellige serier, som ved hjælp af få funktionelle moduler, kan opfylde behovet for opbygning af små og store skranker og receptioner. Skranker står oftest i receptionen og er virksomhedens visuelle visitkort. Først når gæsterne kan føle sig velkomne samtidigt med at medarbejderne trives, er målet nået. En skranke er også en fast arbejdsplads for en eller flere medarbejdere og det betyder, at den let og hurtigt skal kunne indstilles i højden. Vi har lavet forslag til de mest almindelige receptionsdiske i vores serier, så det er nemt for dig at vælge efter jeres behov og bestille online.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker yderligere løsninger.


SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Læs mere …

Stort sortiment
Receptionsdisk eller skranke i stilfuldt design og lækre materialer, byder virksomhedens kunder og gæster velkommen med elegance. Førstehåndsindtrykket er altafgørende, når nye besøgende ankommer til virksomheden for første gang, og med de flotte skranker til receptionen fra SSG, er du sikker på at signalere både professionalisme og god smag. Vi har et stort og velassorteret sortiment med kvalitetsprodukter fra nogle af de dygtigste designere på markedet. Lad dig inspirere i webshoppen her på siden eller læs mere om vores receptionsdiske nedenfor.
Et velfungerende arbejdsmiljø med en gennemtænkt indretning, der fremstår harmonisk og funktionelt, sender et klart signal om seriøsitet både internt og eksternt. En nytænkning af arbejdspladsens interiør og møbler er således ikke kun en investering i æstetik og komfort, men også i virksomhedens brand. Med den rette skranke til receptionen kan I give et stærkt og positivt førstehåndsindtryk til besøgende, og samtidig signalere et højt ambitionsniveau til medarbejderne. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når det gælder virksomhedens indretning, men kontakt SSG for at forskønne jeres lokaler med kvalitetsrigtige og moderne receptionsdisk til receptionen.
 

Læs mindre

Model

Sorter efter
  • SSG bruger cookies. For mere information klik her.