Barstole

Barstole til indretning af din kantine, mødelokale eller reception. Kan kombineres med SSG`s barborde. Barstole med forskellige typer understel og højderegulering. Sædet kan leveres i flere varianter og sørger for god komfort under arbejdet.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af stole og kontormøbler.

Læs mere …

Barstole

Pift indretningen op
Pift indretningen op med de smarte barstole fra SSG og få en på samme tid funktionel, stilfuld og fleksibel løsning. Barstole er velegnede til eksempelvis caféer, kantiner, mødelokaler, personalerum og receptioner. De kan også anvendes i venterum eller gangarealer, hvor der ønskes en elegant og pladsbesparende løsning. Her på siden kan du læse mere om SSG barstole og finde inspiration til indretningen.

Inspirerende åndehuller
Barstole inspirerer til socialt samvær og networking. Ved at skabe inspirerende åndehuller i virksomhedens indretning, kan du aktivt medvirke til et større sammenhold, mere kreativitet og en højere arbejdsglæde. Vælg mellem de mange farverige og flotte barstole fra vores sortiment og brug din kreative sans, når du skal indrette arbejdspladsen. Selv i små virksomheder kan der skabes sådanne åndehuller, hvis man bruger sin fantasi. Indret et ellers ubrugt hjørne med barstole, et lille bord og hyggelig belysning. Inddrag en del af køkkenet eller indret gennemgangsarealer, så der er mulighed for små pauser og faglige snakke.

Stil og funktionalitet
Trænger virksomheden til nyt liv? Er du træt af de samme møbler og kedelige farver? Hos SSG finder du alt, hvad du kan drømme om indenfor indretning til erhvervslivet. Vores møbler er på samme tid stilfulde og funktionelle, så du opnår det bedste fra to verdener. Kombinér vores flotte barstole med elegante barborde eller caféborde, vælg dine yndlingsfarver og glæd dig til at løfte indretningen til helt nye højder og give virksomheden et frisk pust.

Noget for enhver smag
Er du til det klassiske og tidløse? Det farverige og moderne? Eller det praktiske og pladsbesparende? Uanset din stil og dine behov kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige barstole til en attraktiv pris. I vores sortiment kan du lade dig inspirere af førsteklasses møbler fra nogle af de bedste producenter på markedet. Vi fører udelukkende produkter, hvor æstetik og brugervenlighed går op i en højere enhed, så du opnår en stilfuld og robust løsning med lang levetid og god funktionalitet. Se aktuelle varer i webshoppen her på siden og vælg dine favorit barstole.

Hvorfor vælge barstole?
Der er mange fordele ved at vælge barstole fremfor andre typer af stole. For det første er de yderst pladsbesparende og kan placeres stort set overalt. De kan indgå i indretningen på et utal af måder og kan både stå alene og sammen med et barbord efter behov. Barstole er lette og kan nemt flyttes omkring, hvilket skaber dynamik og fleksibilitet i indretningen. Sidst men ikke mindst udtrykker barstole, med deres slanke og elegante design, masser af stil og kan således være et effektivt virkemiddel, hvis man som virksomhed ønsker at udtrykke sit brand, sine værdier eller sin faglige profil gennem de fysiske rammer.

Læs mindre
Sorter efter
Barstol Zeta Sort 830xØ355mm
Kun 505,- DKK Ekskl. moms 631,25  Inkl. Moms
Varenummer: K102437
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
Barstol Sky Sort
Kun 889,- DKK Ekskl. moms 1.111,25  Inkl. Moms
Varenummer: K103931
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Barstol Cafe VII Hvid laminat / Krom
  Kun 1.051,- DKK Ekskl. moms 1.313,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K106682
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Barstol Cafe VII Sort laminat / Krom
  Kun 1.051,- DKK Ekskl. moms 1.313,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K106683
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • SSG bruger cookies. For mere information klik her.