Afspærring

Afspærringsbånd bruges til mange formål f.eks. ulykker, politiopgaver, sport og underholdning. Afspærringsbånd bruges til hurtig og økonomisk afspærring af større områder. Hos SSG finder du afspærringsstolper med udtrækbart tekstilbånd til afspærring og køorganisering. Afspærringsværn bruges til at afgrænse køre- og gangveje eller til afskærmning af maskiner, samtidig med at det advarer om fare.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af indretning til kontor og lager.

 

Læs mere …

Afspærringsudstyr

Sikkerhed på arbejdspladsen
Gå ikke på kompromis med sikkerheden på arbejdspladsen, men vælg en erfaren og pålidelig forhandler af professionelt sikkerhedsudstyr af høj kvalitet. Hos SSG finder du alt, hvad du har brug for, når sikkerhedsniveauet skal øges i virksomheden. Vi har et stort udvalg af praktisk udstyr og sikkerhedsløsninger, som på enkel og gennemtænkt vis skaber tryghed i hverdagen. Her på siden kan du læse om vores sortiment af afspærringsudstyr til erhvervslivet. Du finder blandt andet maskinbeskyttelse og afspærringsbånd i mange forskellige udformninger. Bestil afspærringsudstyr online direkte her fra hjemmesiden til stærke, konkurrencedygtige priser.

Advarsel og afspærring
Har du brug for at afspærre et område, advare eller organisere en kø, så er SSG afspærringsudstyr en uvurderlig hjælp, som letter arbejdsopgaven, skaber ro og sikrer optimal sikkerhed for alle på stedet. Vi har et omfattende sortiment af produkter indenfor advarsel, beskyttelse og afspærringsudstyr af højeste kvalitet. Vores produkter er udviklet af nogle af de dygtigste fagfolk i branchen og specielt udviklet til erhvervsbrug, hvilket betyder slidstærke materialer, gennemtænkt design og høj funktionalitet. Dermed er du altid sikret en pålidelig og velfungerende løsning, når du køber afspærringsudstyr hos SSG.

Høj kvalitet
Afspærringsudstyr stiller høje krav kvalitet og materialer. For at fungere optimalt og etablere højest mulige sikkerhed, er det afgørende, at udstyret er udviklet med fokus på de udfordringer, der er på moderne arbejdspladser, så der tages højde for enhver detalje. Hos SSG har vi specialiseret os i at udstyre virksomheder med det bedst mulige inventar, så alle arbejdsopgaver løses optimalt. Køber du afspærringsudstyr hos os, vil du således modtage kompetent rådgivning og få adgang til et nøje udvalgt varekatalog med kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for.

æstetik
Hos SSG er vi bevidste om, at æstetik spiller en stor rolle på mange arbejdspladser. Vi har derfor som ambition at tilbyde produkter, hvor brugervenlighed, kvalitet og et smukt design går op i en højere enhed. I vores udvalg af afspærringsudstyr finder du således en lang række produkter, hvor der er kælet for detaljen og designet. Se for eksempel vores mange flotte afspærringsbånd med tove i et væld af smukke farver og med ben af enten messing eller rustfrit stål for et elegant look. Takket være det store udvalg er der rig mulighed for at få en løsning, som harmonerer med den øvrige indretning, og som både farve- og stilmæssigt bliver en del af rummet, på raffineret og naturlig vis.

Professionel vejledning
Er du i tvivl om, hvilken type afspærringsudstyr du bør vælge, eller har du øvrige spørgsmål til vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning, så vil vores erfarne og servicemindede medarbejdere stå til rådighed med information og vejledning. Ring til vores kundeservice eller benyt vores live chat, så du er sikker på at få netop det afspærringsudstyr, som bedst matcher virksomhedens behov og ønsker. Vi glæder os til at betjene dig og håber, at du vil vælge SSG, næste gang virksomheden har brug for professionelt afspærringsudstyr til stærke, konkurrencedygtige priser.

Læs mindre
Sorter efter
Afskærmning Stolpe
Kun 750,- DKK Ekskl. moms 937,50  Inkl. Moms
Varenummer: K101625
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
Afskærmning Lav
Kun 1.178,- DKK Ekskl. moms 1.472,50  Inkl. Moms
Varenummer: K101624
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
  • Afskærmning Høj
    Kun 1.712,- DKK Ekskl. moms 2.140,-  Inkl. Moms
    Varenummer: K101623
    Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
  • SSG bruger cookies. For mere information klik her.