Dækreoler

Her kan du købe dækreoler og lagerreoler der er enkle at montere. Dækreolerne leveres i forskellige højder og dybder, og har stor belastningskapacitet. Dækreolerne kan sammensættes på kryds og tværs. SSG har et stort udvalg af stålreoler, pallereoler, lagerreoler, arkivreoler og andet lager- og arkivinventar.

Her finder du dit udstyr og dine indretningsprodukter - Bestil online på www.ssg.eu. Du kan også kontakte vor kundeservice og få hjælp med bestillingen,

Læs mere …

Dækreoler

Praktisk dækopbevaring
SSG dækreoler sikrer, at alle dæk er sikkert og praktisk opbevaret året rundt. Vi har dækreoler i mange forskellige størrelser og udformninger til opbevaring af både sommerdæk, vinterdæk og lastbildæk. Reolerne er fremstillet af robuste og slidstærke materialer og udformet i gennemtænkte designs med stærke svejsninger, specielt udviklet til erhvervsbrug. Dermed opnås en lang levetid og høj funktionalitet selv under intensiv brug. Køb SSG dækreoler og få høj kvalitet til attraktive priser.

Sikkerhed og beskyttelse
Dæk er, trods deres umiddelbare robusthed, meget modtagelige overfor slitage og hårdt vejr, og en forkert eller mangelfuld opbevaring kan derfor have fatale konsekvenser for dækkenes tilstand. I værste fald kan materialet mørne og tage permanent skade. En anden udfordring, når det gælder dækopbevaring, er sikkerheden. Uhensigtsmæssige stabler af dæk udgør en betydelig sikkerhedsrisko, og særligt de tunge lastbildæk bør behandles med største forsigtighed. Med SSG dækreoler er I garanteret en både sikker og skånsom opbevaring af de kostbare dæk. Dermed kan både økonomiske tab og alvorlige arbejdsulykker aktivt forebygges.

Dækreoler online
Køb SSG dækreoler online og spar både tid og penge, når virksomheden skal indrettes. I vores webshop her på siden finder du dækreoler fra nogle af de bedste producenter på markedet, alle med fokus på høj funktionalitet og sikkerhed. Du kan få kvalitetsprodukter til stærke, konkurrencedygtige priser - nemt og enkelt. Klik på de enkelte varer for produktdetaljer og bestil hurtigt og sikkert med ganske få klik. SSG dækreoler online - kvalitetsindretning til virksomheden.

Fleksible løsninger
Få netop den løsning, som bedst matcher jeres ønsker og behov. SSG dækreoler består af fleksible systemer og moduler, som er nemme at samle, og som kan kobles sammen og udbygges stort set ubegrænset. Vælg mellem startsektioner og følgesektioner i adskillige størrelser og udformninger og udnyt pladsen optimalt. SSG dækreoler gør det nemt at komme til dækkene, så forsinkelser undgås og arbejdstempoet øges, samtidig med at der opnås et højt sikkerhedsniveau dagen igennem.

Professionel vejledning
Vil du høre mere om SSG dækreoler? Vi står altid til rådighed med information og personlig vejledning, så du opnår den bedst mulige løsning til prisen. Kontakt os allerede i dag og lad os guide dig til de optimale dækreoler. Vi har mange års erfaring med professionel erhvervsindretning og kan hjælpe jer til en mere effektiv, sikker og komfortabel arbejdsgang. Med udgangspunkt i jeres behov og budget finder vi frem til en skræddersyet løsning, som I kan have glæde af i mange år fremover. Vi glæder os til at høre fra jer og håber, at I får stor glæde af SSG dækreoler.

Læs mindre
Sorter efter
SBS Dækreol for container - 20 Fod
Kun 7.305,- DKK Ekskl. moms 9.131,25  Inkl. Moms
Varenummer: 320785
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
SBS Dækreol for container - 40 Fod
Kun 12.198,- DKK Ekskl. moms 15.247,50  Inkl. Moms
Varenummer: 320786
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
  • SSG bruger cookies. For mere information klik her.