Nøgleskabe

Indbrudssikrede skabe til opbevaring af nøgler fra SSG. Fås i flere variationer. Se hele vores sortiment af nøgleskabe her og kontakt os gerne, så vidt du ønsker yderligere produktinformation.


SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Læs mere …

Nøgleskab

Slip for rod og bortkomne nøgler
Hvor er nøglen til varevognen? Til kopirummet? Til lagerbygningen? Er du træt af rod og bortkomne nøgler, så er et nøgleskab fra SSG den helt rigtige løsning. Vi er totalleverandør af indretningsløsninger til erhvervslivet, og alle vores produkter er dermed af højeste kvalitet, tilpasset den moderne virksomhed. Med et nøgleskab fra SSG kan du nemt og effektivt holde styr på virksomhedens mange nøgler og dermed reducere både tab og tidsspilde. Du har oven i købet mulighed for at vælge et nøgleskab med særlig brand- og tyveribeskyttelse for endnu større tryghed i hverdagen.

Fordele ved et nøgleskab
Der er mange gode grunde til at investere i et nøgleskab. For det første er det en både enkel og praktisk opbevaringsløsning, som sikrer, at du altid kan finde den nøgle, du skal bruge. Det er fordelagtigt at have nøglerne samlet ét sted, så der altid er styr på dem, og så de ikke forsvinder i rod og papirbunker. Derudover kan et nøgleskab effektiv forebygge, at nøgler bliver stjålet eller på anden vis lander i de forkerte hænder. Sidst men ikke mindst opnår du fuld kontrol med, hvilke nøgler der udleveres til hvilke medarbejdere hvornår.

Bevar overblikket
Særligt i store virksomheder med mange ansatte kan det være fordelagtigt med et nøgleskab, hvori alle nøgler opbevares. Skabene fra SSG gør det nemt at organisere nøglerne og bevare overblikket over, hvor de enkelte nøgler befinder sig. Med smarte kroge, hylder og andre opbevaringsløsninger kan du sortere nøglerne efter dit eget system, og takket være den aflåselige låge, kan du egenhændigt kontrollere, hvem der får adgang til nøglerne hvornår.

Sortiment
Køb dit nøgleskab hos SSG og vælg mellem mange gennemtænkte produkter, som er tilpasset det moderne arbejdsliv. Vi tilbyder et komplet produktprogram med både enkle, prisvenlige løsninger og avancerede modeller, som kombinerer praktisk opbevaring med effektiv tyverisikring. Hvad enten du søger et nøgleskab til deponering af autonøgler, intelligente internetbaserede skabe til flere tusinde nøgler eller traditionelle skabe med eller uden brandsikring og tyveribeskyttelse, så har vi helt sikkert et nøgleskab, som matcher dine ønsker og behov.

Elektronisk eller mekanisk lås
Et moderne nøgleskab vil typisk være udstyret med en elektronisk lås. Det er en praktisk løsning, idet du kan udlevere koden til udvalgte medarbejdere og dermed slipper for at skulle holde styr på de fysiske nøgler til skabet. Skulle koden lande i de forkerte hænder, kan du hurtigt ændre den manuelt, hvorved sikkerheden genoprettes. Foretrækker du et nøgleskab med mekanisk lås, finder du også det i vores sortiment.

Hvilket nøgleskab skal du vælge?
Hvilket nøgleskab du skal vælge, hænger i høj grad af dine behov og krav til sikkerhedsniveau. Hos SSG kan du vælge mellem alt fra enkle, billige modeller til topavancerede løsninger i højeste sikkerhedsklasse. Er du i tvivl om, hvilket nøgleskab du bør købe, kan det være en god idé, at du forhører dig hos dit forsikringsselskab, da de i visse tilfælde har særlige krav til sikkerhedsniveau. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte SSG for rådgivning.

Læs mindre
Sorter efter
Nøglebokse lille
Kun 470,- DKK Ekskl. moms 587,50  Inkl. Moms
Varenummer: K107888
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
Nøgleskab til 60 nøgler 400x350x70mm
Kun 479,- DKK Ekskl. moms 598,75  Inkl. Moms
Varenummer: K101601
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Nøgleskab til 100 nøgler 650x350x70mm
  Kun 700,- DKK Ekskl. moms 875,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K101602
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Nøglebokse T26
  Kun 800,- DKK Ekskl. moms 1.000,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K200016
  Leveringstid:Må bekræftes
 • Deponeringsboks
  Kun 1.381,- DKK Ekskl. moms 1.726,25  Inkl. Moms
  Varenummer: 70061
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Nøgleskabe Top 30
  Kun 1.561,- DKK Ekskl. moms 1.951,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K105147
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Nøgleskabe Top 48
  Kun 1.695,- DKK Ekskl. moms 2.118,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K105148
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
  Nøgleskab 56 nøgle
  Kun 3.889,- DKK Ekskl. moms 4.861,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K104797
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Nøgleskabe Top 144
  Kun 3.933,- DKK Ekskl. moms 4.916,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K105149
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Nøgleskab 102 nøgle
  Kun 5.169,- DKK Ekskl. moms 6.461,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K104798
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • SSG bruger cookies. For mere information klik her.