Sikringsskabe

Sikkerhedsskabe fra SSG tilbyder løsninger til sikker opbevaring på kontorer, værksteder og i industrivirksomheder. Sikkerhedsskabet anvendes til brandsikring og tyverisikring af bl.a. kontanter, nøgler, dokumenter, datamedier og andre værdigenstande. Vi har et stort sortiment af sikkerheds- og pengeskabe til anvendelse i virksomheder, der ønsker at sikre værdierne mod indbrud, tyveri og brand. Sikkerhedsskabene er testede og yder en høj grad af beskyttelse. Vælg blandt udvalget af brandsikre skabe, nøgleskabe, værdiskabe og værdibokse på SSG.
SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Læs mere …

Sikringsskabe

Tryghed døgnet rundt
Beskyt virksomhedens værdigenstande med et effektivt sikringsskab fra SSG. Vores sikringsskabe er indbrudsklassificeret efter internationale standarder og lever op til de strengeste sikkerhedskrav, hvilket er din garanti for et produkt af højeste kvalitet. Skabene kan anvendes på alle typer virksomheder og er med til at skabe tryghed til glæde for både medarbejdere og kunder. Slip for ærgrelser og uerstattelige tab med et solidt sikringsskab fra SSG.

Anvendelse
Et sikringsskab kan anvendes til alle former for værdigenstande, vigtige papirer og uerstattelige dokumenter. Sikringskabet er velegnet til tyverisikring af kontanter, våben, nøgler, smykker, pc udstyr, fotoudstyr og andre værdigenstande. I butikken kan et sikringsskab anvendes til opbevaring af eksempelvis tobak, barberblade og kontanter. På værkstedet kan et sikkerhedsskab med fordel rumme værdifuldt udstyr eller farligt værktøj. På kontoret kan et sikkerhedsskav anvendes til særligt betydningsfulde, fortrolige eller personfølsomme papirer. Et sikringsskab rummer plads til både mapper og ringbind, så det er nemt at organisere og hente papirer ud efter behov.

Udvalg
Hos SSG har du mulighed for at købe præcis det sikringsskab, som bedst modsvarer dine ønsker og behov. Vælg mellem mange forskellige modeller, størrelser, farver og sikkerhedsklasser og få fuld tryghed døgnet rundt. Vores skabe er forberedt til fastgørelse i bund eller ryg, så du kan placere skabet på et så diskret og praktisk sted som muligt. Både fæstningssæt og instruktion medfølger. Med et sikringsskab fra SSG får du et robust skab med dobbeltvægge, stærke svejsninger og elektronisk eller mekanisk nøglelås efter ønske. I langt de fleste skabe er hylderne flytbare, så du kan indrette efter behov og dermed få en fleksibel løsning.

Sikringsskab med særlige funktioner
Har du særlige krav til dit sikringsskab, eksempelvis at skabet skal benyttes til opbevaring af elektroniske data, eller at det også skal være brandsikret, kan vi også hjælpe med dette. Ud over et traditionelt sikringsskab, som beskytter dine værdier i tilfælde af indbrud, forhandler vi også dataskabe, brandskabe og flere andre typer af værdiskabe med forskellige egenskaber. Er du i tvivl om, hvilket sikkerhedsskab du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få personlig rådgivning.

Minimér tab
Vent ikke til uheldet er ude, men køb allerede nu et sikkerhedsskab til virksomheden. Et sikkerhedsskab yder optimal beskyttelse af enkeltgenstande i tilfælde af indbrud og kan mindske dit tab, både kontant, i form af mistet arbejdstid og i henhold til din troværdighed overfor kunder og samarbejdspartnere. Enhver virksomhed, uanset størrelse, bør derfor investere i et sikkerhedsskab. Du bør være opmærksom på, at også dit forsikringsselskab kan stille krav om, at virksomheden ejer et sikkerhedsskab, da det ellers kan influere på en eventuel erstatning i tilfælde af indbrud.

Sikringsskab online
Køb dit sikringsskab online hos SSG og spar både tid og penge. Alle vores produkter kan købes direkte her fra siden og sendes hurtigt og sikkert direkte til din arbejdsplads. Ved at klikke på de enkelte varer kan du finde produktspecifikationer, mål og øvrige detaljer. Vi håber, du finder det helt rigtige sikkerhedsskab i vores sortiment og ser frem til at betjene dig. SSG sikkerhedsskab - tryghed på arbejdspladsen døgnet rundt.

Læs mindre
Sorter efter
Indbrudssikret skab 20N
Kun 569,- DKK Ekskl. moms 711,25  Inkl. Moms
Varenummer: K107899
Leveringstid:Må bekræftes
Sikkerhedsskabe Safir 500
Kun 3.876,- DKK Ekskl. moms 4.845,-  Inkl. Moms
Varenummer: K104785
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Sikkerhedsskabe Safir 1000
  Kun 5.758,- DKK Ekskl. moms 7.197,50  Inkl. Moms
  Varenummer: K104786
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Sikkerhedsskabe Safir 1500
  Kun 6.757,- DKK Ekskl. moms 8.446,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K104787
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Sikkerhedsskabe Safir 1600
  Kun 7.800,- DKK Ekskl. moms 9.750,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K104788
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Sikkerhedsskabe Safir 1900
  Kun 9.291,- DKK Ekskl. moms 11.613,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K104789
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Sikkerhedsskabe Safir 1900 XL
  Kun 12.588,- DKK Ekskl. moms 15.735,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K104790
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
  Kontorskab sikret 1950x917 mm
  Kun 15.334,- DKK Ekskl. moms 19.167,50  Inkl. Moms
  Varenummer: K107468
  Forventet afsendelse:02.04.2019
 • SSG bruger cookies. For mere information klik her.