Værdiskabe

Værdiskabe fra SSG kan købes online og leveres direkte til din adresse med gratis fragt. Værdiskabe fra SSG sikrer effektivt dine værdier mod indbrud og brand. Vores udvalg af værdiskabe tæller både værdiskabe, pengeskabe, brandskabe, nøgleskabe og værdibokse. Værdiskabene kan fås i flere forskellige modeller med kodelås eller nøgler.


Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af stålskabe m.m

Læs mere …

Værdiskab

Til virksomheder og private
Beskyt dine værdisager mod indbrud og brand med et værdiskab fra SSG. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, specielt udviklet til erhvervslivet, hvilket er din garanti for en løsning, som lever op til selv de strengeste kvalitetskrav. Privatkunder har dog også mulighed for at købe et værdiskab fra vores sortiment og dermed sikre udvalgte genstande mod tyveri og ødelæggelse i tilfælde af brand.

Effektiv beskyttelse mod tyveri og brand
Med et værdiskab kan du enkelt og effektiv beskytte virksomhedens værdisager mod indbrud, tyveri og brand. Skabet låses med mekanisk eller elektronisk sikring og giver dig således fuld kontrol over, hvem der har adgang til værdierne. De robuste materialer er modstandsdygtige overfor ild og varmepåvirkning, så de er godt beskyttede i tilfælde af brand. Derudover er skabet bore- og dirkesikkert, så du kan undgå uerstattelige tab, hvis uheldet er ude, og virksomheden udsættes for indbrud.

Værdiskab til private
Også privatpersoner har mulighed for at købe et værdiskab fra SSG. Indbrud og brand kan forårsage store tab, både økonomisk og personligt, hvilket hverken brandalarm eller traditionel tyverisikring beskytter imod. Skulle skaden ske, kan du på et splitsekund lide uerstattelige tab. Dette forhindrer et værdiskab. Heri kan du lægge såvel værdisager som vigtige papirer og personlige genstande med høj affektionsværdi. Det giver en højere tryghed i dagligdagen, og du har sikret både dig og familien på bedst mulige vis.

Sortiment
Køb dit værdiskab hos SSG og vælg fra et omfattende sortiment af gennemtestede produkter såsom pengeskabe, brandskabe, nøgleskabe og værdibokse. Vi fører modeller i mange forskellige størrelser, designs, sikkerhedsklassificeringer og priser, så du kan få en løsning, som matcher netop dine behov. Er du i tvivl om, hvilket værdiskab du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte SSG, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler.

Kodelås eller nøgler?
Hvad enten du søger et værdiskab med kodelås eller nøgler, finder du et stort udvalg hos SSG. Begge modeller har hver sine fordele, og der kan være mange gode grunde til at vælge det ene fremfor det andet. Et værdiskab med nøgle giver dig en enkel og prisvenlig løsning, hvor du altid har overblik over, hvem der har adgang til værdisagerne. Denne løsning er særligt velegnet til mindre virksomheder og private hjem. I virksomheder hvor mange personer skal have adgang til værdierne, kan det være en fordel at vælge et værdiskab med kodelås. I så fald kan koden udleveres til udvalgte medarbejdere, og man undgår udgifter og besvær i tilfælde af bortkomne nøgler.

Værdiskab med fragtfri levering
Når du køber dit værdiskab hos SSG, slipper du for ubehagelige overraskelser i form af store leveringsgebyrer. Alle vores produkter sendes til modtageren, hurtigt og sikkert. Se aktuelle varer i vores webshop og bestil et værdiskab til en attraktiv pris. Vores kunder kan handle kvalitetsprodukter til stærke, konkurrencedygtige priser direkte fra deres egen computer.

Læs mindre
Sorter efter
Værdiboks 455x275x355mm
Kun 455,- DKK Ekskl. moms 568,75  Inkl. Moms
Varenummer: K101604
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
Indbrudssikret skab 32N
Kun 2.737,- DKK Ekskl. moms 3.421,25  Inkl. Moms
Varenummer: K107885
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Indbrudssikret skab 46W
  Kun 5.643,- DKK Ekskl. moms 7.053,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K107886
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Indbrudssikret skab 95E
  Kun 8.515,- DKK Ekskl. moms 10.643,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K107887
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Værdiskab Garant 46E
  Kun 9.232,- DKK Ekskl. moms 11.540,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K107871
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Værdiskab Garant 67E
  Kun 10.323,- DKK Ekskl. moms 12.903,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K107872
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Værdiskab Garant 95E
  Kun 14.031,- DKK Ekskl. moms 17.538,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K107873
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
  Værdiskab Garant 133E
  Kun 19.871,- DKK Ekskl. moms 24.838,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K107874
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Værdiskab Garant 165E
  Kun 23.822,- DKK Ekskl. moms 29.777,50  Inkl. Moms
  Varenummer: K107875
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • SSG bruger cookies. For mere information klik her.