Langgodsvogne

Her kan du finde vores store udvalg af skandinavisk producerede langgodsvogne. Alle i super stærk kvalitet. Med SSGs langgodsvogne navigerer du dig let omkring når du skal flytte lange elementer som f.eks. byggematerialer, rør og stålprofiler. Alle langgodsvogne leveres med kombineret håndtag og kobling til truck. Du vil se at vi har et bredt udvalg af langgordsvogne med forskellig kapacitet, og varierende afstand mellem akslerne.

Se vores store udvalg og find den langgodsvogn der passer bedst til netop dit behov. Bestil trygt og sikkert din nye langgodsvogn her på SSG.dk, så leverer vi hurtigt og sikkert.

Læs mere …

Langgodsvogne

Robust og sikker løsning
Mangler du en robust og fleksibel transportløsning til langgods? Så er SSG langgodsvogne svaret. Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelle langgodsvogne i forskellige størrelser og udformninger, alle udviklet til brug i erhvervslivet, hvilket er din garanti for en robust, funktionel og sikker løsning. I webshoppen her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af langgodsvogne og nemt og hurtigt afgive bestilling. Læs mere om vores produkter her på siden eller kontakt os for personlig vejledning.

Til ethvert behov
Langgodsvogne er fleksible og let manøvrebare transportvogne til håndtering af forskellige former for langgods. Vognene har parallelstyring, hvilket gør dem til en særdeles sikker og brugervenlig løsning. Hos SSG finder du langgodsvogne med varierende lastbredde, stolpehøjde, hjuldimension, hjultype og akselafstand. Dermed er der løsninger til ethvert kapacitetsbehov og underlag samt enhver godstype. Se for eksempel vores populære langgodsvogne med luftgummihjul, som sikrer en nem og stort set lydløs kørsel.

Sundt arbejdsmiljø
Fokus på en god og sund ergonomi er altafgørende i en moderne virksomhed, hvor man ønsker at nedsætte sygefraværet, øge arbejdsglæden og skabe resultater. Hos SSG er vi bevidste om vigtigheden af udstyr, som optimerer arbejdsstillingen og forebygger skader og ulykker. Alle vores produkter er således udvalgt med omtanke for og fokus på ergonomien. Oplev fordelene ved et sundt arbejdsmiljø og nedsæt aktivt sygefraværet med SSG langgodsvogne. Vognene er udviklet med afsæt i den nyeste viden om fysiologi og anatomi og kan effektivt lette arbejdsdagen og skåne medarbejderne - for større produktivitet og bedre sikkerhed.

Forebyg ulykker
Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når du udstyrer virksomheden med transport- og løftemaskiner. Utidssvarende eller mangelfuldt udstyr kan koste dyrt i forsinkelser, sygefravær, beskadigelse af gods og generel ineffektivitet - og kan i værste fald føre til personskader. Med SSG langgodsvogne kan du på enkel og effektiv vis øge sikkerhed og funktionalitet for en mere tryg og produktiv arbejdsplads. Vognene er udviklet af de bedste producenter på markedet og opfylder til fulde kravene på en travl og moderne arbejdsplads.

Langgodsvogne online
Køb dine langgodsvogne hos SSG og få høj service og kompetent vejledning under alle dele af købet. Vi har mange års erfaring i at skabe gennemførte indretningsløsninger og udstyre virksomheder med effektivt og sikkert udstyr, som øger funktionaliteten. Lad dig inspirere i vores online sortiment her på siden og vælg netop de langgodsvogne, som bedst opfylder dine ønsker. I kategorien med løfte- og transportudstyr finder du endvidere en lang række andre praktiske produkter, som efter ønske kan supplere dine nye langgodsvogne. Se for eksempel vores donkrafte, kraner, palleløftere og rullecontainere. SSG - nem og sikker transport med professionelle langgodsvogne.

Læs mindre

SSG bruger cookies. For mere information klik her.