Løbehjul

Løbehjulet er en hurtig og tidsbesparende måde at komme rundt på i virksomheder med store lagre, terminaler eller store arealer i det hele taget. Her på siden finder du vores udvalg af profesionnele løbehjul til brug på arbejdet. Løbehjulene har forskellige udførelser og leveres både med og uden opbevaringsplads.

Se vores store udvalg af løbehjul og bestil dit nye løbehjul til virksomheden allerede i dag. Vi leverer altid som aftalt og glæder os til at byde dig velkommen som kunde.

Læs mere …

Løbehjul

Spar tid
Tid er penge, og med SSG løbehjul til erhverv kan du spare dyrebare minutter, hver gang du og dine medarbejdere skal fra A til B. SSG løbehjul er produceret i slidstærke materialer og har gennemtænkte detaljer, som gør det nemt at transportere både sig selv og gods omkring. Se for eksempel vores populære løbehjul med lad og kurv eller den praktiske model med justerbart løftelad. Vi har mange forskellige størrelser og typer, og vi har helt sikkert også det rette løbehjul til netop jeres behov. Klik på de enkelte varer for uddybende produktdetaljer og glæd jer til højere fart, bedre komfort og mere effektivitet med SSG løbehjul.

Effektiv arbejdsgang
Lange gange, store lagre og omfangsrige arkivrum er tidsrøvere, når varer, post og gods skal transporteres omkring, og når medarbejdere skal udføre opgaver flere forskellige steder i virksomheden. Med SSG løbehjul kan I effektivisere arbejdsgangen markant, og få dagligdagen til at glide nemmere. Vores løbehjul er komfortable og brugervenlige og kan anvendes af alle. Dermed kan de bruges på tværs af afdelingerne og være til stor gavn for hele organisationen. Brug vores løbehjul på hospitalet, i lufthavnen, lagerbygningen, den industrielle virksomhed eller hvor som helst, der ønskes højere effektivitet og nemmere transport internt i bygningen.

Hvilket løbehjul?
Hvilket løbehjul du skal vælge, afhænger af flere forskellige faktorer. For det første bør du vælge en model, hvis robusthed stemmer overens med kapacitetsbehovet. Jo mere intensiv brug, jo højere modstandsdygtig overfor slitage. Husk også at tage højde for varierende bæreevne. Nogle af vores løbehjul kan transportere adskillige kilo, mens andre modeller er beregnet til lettere opgaver. Også de fysiske rammer er en faktor, der må tages i betragtning, når det rette løbehjul skal vælges. Skal det udelukkende anvendes indenfor, eller er det vigtigt, at det kan modstå regn og frost? Skal det anvendes på trapper eller mere krævende underlag? Skal det kunne løftes? Skal det benyttes af mange forskellige medarbejdere og dermed kunne justeres i højden? Nøje overvejelser omkring brug gør det nemmere for os at levere det helt rigtige løbehjul.

Løbehjul online
Køb løbehjul til virksomheden hos SSG og få høj kvalitet til lave priser. Alle vores produkter kan bestilles online, hvilket reducerer priserne markant, samtidig med at det sparer vores kunder for tid og besvær. Klik på de enkelte produkter for specifikationer og uddybende detaljer og vælg det løbehjul, som bedst matcher jeres krav og ønsker. Vi har nøje udvalgt det bedste på markedet indenfor erhvervs løbehjul, så I er sikret højeste kvalitet, uanset hvilken model I vælger.

Hvorfor SSG?
SSG er totalleverandør af indretningsløsninger til erhvervslivet og en af de førende på markedet, når det gælder arbejdsudstyr og inventar. Ud over vores populære løbehjul finder du i vores sortiment en lang række moderne og kvalitetsrigtige møbler samt masser af professionelt maskineri og tilbehør. Vores ambition er at toptune enhver arbejdsplads, så både arbejdsglæde og produktivitet øges. Den ambition har vi opfyldt for tusindvis af glade kunder i hele norden, og vi håber, at også du vil benytte dig af vores ekspertise. SSG løbehjul - hurtigt fra A til B.

Læs mindre
Sorter efter
Løbehjul Blå
Kun 3.152,- DKK Ekskl. moms 3.940,-  Inkl. Moms
Varenummer: K104275
Forventet afsendelse:25.12.2017
Løbehjul Model 65
Kun 3.711,- DKK Ekskl. moms 4.638,75  Inkl. Moms
Varenummer: 4199065
Forventet afsendelse:21.11.2017
 • Løbehjul Model 10
  Kun 4.354,- DKK Ekskl. moms 5.442,50  Inkl. Moms
  Varenummer: 4199210
  Forventet afsendelse:21.11.2017
 • Løbevogn model 87
  Kun 4.430,- DKK Ekskl. moms 5.537,50  Inkl. Moms
  Varenummer: 4199087
  Forventet afsendelse:21.11.2017
 • Løbevogn model 86
  Kun 5.600,- DKK Ekskl. moms 7.000,-  Inkl. Moms
  Varenummer: 4199086
  Forventet afsendelse:21.11.2017
 • SSG bruger cookies. For mere information klik her.