Maskintransportører

En maskintransportør kan du med fordel anvende når du skal flytte tunge maskiner eller andet udstyr. Kaldes i daglig tale også for larvefødder, og er som sådan et meget nyttigt værktøj i dagligdagen. Her på siden finder du vores udvalg af maskintransportører med kapacitet fra 2 til 24 ton. Se udvalget af larvefødder og find den maskintransportør der passer lige netop til dit behov.

Hos SSG er der ingen skjulte omkostninger eller afgifter. Vi gør alt hvad vi kan for at give dig den bedste service og den bedste oplevelse når du vælger at handle hos os.

Læs mere …

Maskintransportører

Til de tunge løfteopgaver
SSG maskintransportører sikrer forsvarlig håndtering af særligt tungt gods. Med robuste, nøje udvalgte materialer, gennemtænkt design og fokus på god ergonomi, løser SSG maskintransportører selv de mest krævende løfteopgaver på sublim vis. Ordentligt og professionelt udstyr er altafgørende, når det gælder tungt og svært håndterligt gods. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, men vælg SSG maskintransportører - førsteklasses udstyr til den moderne virksomhed.

Ydeevne
Med SSG maskintransportører er ingen løfteopgave for stor. Alle vores modeller har høj kapacitet og kan håndtere gods helt op til 24 ton. Kraftige, påmonterede gummimåtter sikrer, at lasten står fast og sikkert, og de robuste hjul kan klare selv længere transportafstande uden problemer. Vælg mellem mange forskellige modeller med enkelt eller dobbelt løfteplade. Du finder også maskintransportører med en drejelig overdel, hvilket muliggør transport omkring hjørner. Er du i tvivl om, hvilken type du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte SSG for personlig vejledning og gode råd.

Ansvarlige løsninger
Håndtering af tungt gods er en udfordring i mange virksomheder. Der er meget på spil både i forhold til sikkerhed og økonomi, og en uhensigtsmæssig tilgang til opgaven kan have fatale konsekvenser. Overlad det til en fagmand at sætte forsvarlige rammer omkring jeres løfteopgaver. Hos SSG er vi eksperter i erhvervsindretning og har med succes udstyret både værksteder, lagerbygninger og industrielle virksomheder med maskintransportører og andet solidt løfteudstyr af høj kvalitet. Vi hjælper jer med at tilvejebringe et bedre arbejdsmiljø, som skaber tryghed for medarbejderne og sender et klart signal udadtil om seriøsitet og ansvarlighed.

Maskintransportører online
Køb dine maskintransportører online hos SSG og få høj kvalitet for lave priser. Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk og sælger vores produkter direkte fra webshoppen her på siden, så du kan spare mange penge på førsteklasses produkter fra nogle af de bedste producenter på markedet. Afgiv din bestilling med ganske få klik, så sender vi direkte til virksomheden hurtigt og sikkert. Det er nemt, praktisk og besparende.

Din fagmand online
SSG er din fagmand på nettet. Vi har mange års brancheerfaring og har med succes leveret møbler, maskineri og værkstedsinventar til virksomheder i alle størrelser og indenfor alle brancher. Vi sætter en ære i at skabe gennemtænkte løsninger, som gør arbejdspladsen bedre, sikrere og mere produktiv for større arbejdsglæde og højere indtægt. Vores produkter er udviklet med fokus på god ergonomi og høj brugervenlighed og kan sammensættes på kryds og tværs for en helstøbt løsning, der passer til netop jeres behov. Bestil dine nye maskintransportører online allerede i dag eller kontakt SSG for yderligere information. Vi ser frem til at betjene dig.

Læs mindre
Sorter efter
Maskintranportør 2000 kg
Kun 725,- DKK Ekskl. moms 906,25  Inkl. Moms
Varenummer: K101726
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
Løftestang 15 ton
Kun 1.646,- DKK Ekskl. moms 2.057,50  Inkl. Moms
Varenummer: K104269
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Maskintranportør 4000 kg
  Kun 1.646,- DKK Ekskl. moms 2.057,50  Inkl. Moms
  Varenummer: K101727
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Maskintransportør 2x3 ton
  Kun 2.411,- DKK Ekskl. moms 3.013,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K104311
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Maskintransportør 2x6 ton
  Kun 3.115,- DKK Ekskl. moms 3.893,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K104312
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Maskintransportør 12000 kg
  Kun 3.510,- DKK Ekskl. moms 4.387,50  Inkl. Moms
  Varenummer: K101729
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Maskintransportør 2x12 ton
  Kun 4.223,- DKK Ekskl. moms 5.278,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K104313
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
  Maskintranportør 6000 kg
  Kun 4.386,- DKK Ekskl. moms 5.482,50  Inkl. Moms
  Varenummer: K101728
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Maskintranportør 24000 kg
  Kun 8.772,- DKK Ekskl. moms 10.965,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K101730
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • SSG bruger cookies. For mere information klik her.