Truck udstyr

Med truckudstyr fra SSG får du større udnyttelsesgrad af din gaffeltruck. Vores udvalg af udstyr til gaffeltruck gør dagligdagen nemmere og arbejdspladsen bedre.
SSG tilbyder forskellige former for truckudstyr, herunder truckkran, truckkurve, truckskraber, forlængergafler, pallegafler, gaffelkroge og sneplove. Kontakt os gerne hvis du ønsker yderligere produktinformation eller vejledning til indkøb af dit truckudstyr.

Læs mere …

Truck udstyr

Nem snerydning
Optimér virksomhedens maskiner med solidt truckudstyr og bliv godt klædt på til selv de vanskeligste opgaver. Hos SSG finder du truckudstyr til alverdens arbejdsopgaver udført i robuste og slidstærke materialer og med fokus på god ergonomi og høj funktionalitet. Se for eksempel vores sneplov, der gør snerydningen til en leg og sikrer, at arbejdet kan udføres forsvarligt og effektivt selv på de koldeste dage. I vores online sortiment finder du masser af gode tilbud, populære varer og spændende nyheder. Klik på de enkelte varer for specifikationer og afgiv bestilling, så sender vi direkte til døren, hurtigt og sikkert.

Robuste forlængergafler
Hold styr på lageret og få nemt og effektivt sorteret virksomhedens palleterede varer. SSG tilbyder solide forlængergafler i flere forskellige mål og udformninger, som gør det muligt at håndtere gods i mange forskellige længder og bredder. I webshoppen her på siden kan du se, hvilke størrelser der er tilgængelige. Der er tale om kraftige forlængere med hel bund og splint til nem og forsvarlig fastgørelse på trucken. Er du i tvivl om, hvordan du anvender vores gaffelforlængere eller øvrige truckudstyr, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig vejledning og gode råd.

Hygiejnisk affaldstømmer
Har I mange skraldespande, der skal tømmes? Løs opgaven nemt, hurtigt og meget hygiejnisk med SSG affaldstømmer. Affaldstømmeren gør det nemt at løfte og tømme både større og mindre plastdunke på en smidig måde, hvor der undgås problematiske løft samt kontakt med affaldet. Dermed bliver opgaven både lettere og sjovere og kan klares på en brøkdel af den tid, det ville tage at tømme skraldespandene manuelt. Du finder vores affaldstømmer i kategorien truckudstyr, hvor du kan læse meget mere om, hvordan du får mest mulig glæde af den, og hvilket tilbehør der passer til.

øvrigt truckudstyr
Mangler du andre former for truckudstyr til arbejdspladsen? SSG er totalleverandør af værkstedsinventar og arbejdsudstyr, og vi gør vores yderste for at imødekomme vores kunders forespørgsler, så alle opnår en bedre arbejdsplads med højere produktivitet, større sikkerhed og mere arbejdsglæde. Vores sortiment med truckudstyr bliver hele tiden fornyet og udvidet, så kig løbende forbi vores webshop for at se spændende nyheder og gode tilbud, der kan gøre din virksomhed endnu bedre. Afgiv bestilling på dit foretrukne truckudstyr allerede i dag eller kontakt SSG for at høre meget mere om, hvad vi kan tilbyde.

Din fagmand på nettet
Giv dine medarbejdere optimale rammer for udførelse af virksomhedens arbejdsopgaver. Hos SSG har vi specialiseret os i arbejdsudstyr, som lever op til de høje krav på en moderne arbejdsplads. Dermed er du altid sikret højeste kvalitet, når du handler hos os. Høj kvalitet er synonymt med lang levetid og maksimal ydeevne selv under krævende forhold. SSG truckudstyr er således en langtidsinvestering, som uden problemer vil tjene sig selv ind i årenes løb takket være en øjeblikkelig effektivisering af arbejdsprocesserne. Kontakt SSG og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde - og få et godt tilbud på professionelt truckudstyr af højeste standard.

Læs mindre
Sorter efter
Forlængergaffel Truck 1800x100x45
Kun 4.730,- DKK Ekskl. moms 5.912,50  Inkl. Moms
Varenummer: K104265
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
Affaldstømmer for truck
Kun 5.383,- DKK Ekskl. moms 6.728,75  Inkl. Moms
Varenummer: K104260
Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Forlængergaffel 2200x100x45
  Kun 5.436,- DKK Ekskl. moms 6.795,-  Inkl. Moms
  Varenummer: K104266
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Forlængergaffel 1800x125x45
  Kun 5.683,- DKK Ekskl. moms 7.103,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K104267
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Forlængergaffel 2200x125x45
  Kun 6.619,- DKK Ekskl. moms 8.273,75  Inkl. Moms
  Varenummer: K104268
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Sneplov truck 1000L
  Kun 9.937,- DKK Ekskl. moms 12.421,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K104252
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage
 • Sneplov truck 1500L
  Kun 11.949,- DKK Ekskl. moms 14.936,25  Inkl. Moms
  Varenummer: K104253
  Lagervare:Afsendelse 2 hverdage

  SSG bruger cookies. For mere information klik her.